4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Al 16 voorstellingen volle zalen voor De Winterkraaien

· 535× bekeken

VROOMSHOOP - De Winterkraaien blijven maar publiek trekken. Ook de 15e en 16e voorstelling van De Winterkraaien, afgelopen donderdag en vrijdag in de theaterzaal van Het Punt in Vroomshoop, waren weer volledig uitverkocht. Meer dan 5000 mensen bezochten al de voorstellingen. Het lijkt normaal, maar dat is het niet.
En ook deze keer waren veel mensen gegrepen door deze anderhalf uur durende, melancholieke theatervoorstelling. Het verhaal over het veenvolk van vroeger, hun zwoegen in het veen, het armoedige bestaan, is voor velen uit deze veenstreek nog heel herkenbaar en voelbaar.

De combinatie van weemoedige filmbeelden, bijpassende muziek van de hand van componist en dirigent Gezinus Veldman, en de aangrijpende vertellingen door Thea Kroese in het dialect, trekt een heel breed publiek. Samen met het grote mannenkoor uit Vroomshoop en de solisten Geerhard Abma op bugel en baritonzanger Hans de Vries ontstaat steeds een bijzondere, muzikale avond.

Komt er een 17e voorstelling? De organiserende stichting Levend Vroomshoop gaat daar pas toe over wanneer de belangstelling aanhoudt. Wie geïnteresseerd is kan zich daarom beter nu al (vrijblijvend) op de nieuwe wachtlijst laten plaatsen. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer kans dat er een volgende keer komt. Mail naar info@levendvroomshoop.nl of bel naar 0546-642191.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›