4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ledenvergadering CMK Westerhaar

· 331× bekeken

WESTERHAAR - Dinsdag 5 maart heeft het Chr. Mannenkoor Westerhaar weer een druk bezochte ledenvergadering gehouden in “de Bron” aan de Wollegrasstraat. Tijdens deze vergadering werden de leden Bonnie Niks en Marinus Fidom gehuldigd met hun 25-jarig jubileum.
De voorzitter sprak lovende woorden over deze twee trouwe leden, en overhandigde de jubilerende leden een oorkonde en een bos bloemen.
Gelukkig en dankbaar zijn bestuur en leden met de 2 nieuwe leden die zich onlangs hebben aangemeld, natuurlijk mogen er nog meer leden bijkomen. Dus mannen heb je zin om mee te zingen kom dan op de dinsdagavond naar “de Bron” Wollegrasstraat 8 in Westerhaar. We zingen van 19.30 uur tot 21.30 uur. In de pauze staat natuurlijk de koffie klaar. Kom eens een keer kijken, welkom.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›