4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

ChristenUnie Twenterand rolt loper uit voor ECO-toerisme

· 758× bekeken

TWENTERAND - De ChristenUnie Twenterand vraagt aandacht van de provincie voor een duurzaam fietspad, locatie Gravenlandweg. ‘Er wordt veel geld geïnvesteerd in natuur, dan willen we ook dat inwoners en toeristen daar veilig op de fiets van kunnen genieten
Daarom leggen we de blauwe loper uit voor een fietspad rondom Engbertdijksvenen’ (aldus wethouder van Abbema).

Gerjan Smelt (fractievoorzitter ChristenUnie Twenterand) en Martha van Abbema (wethouder duurzaamheid Twenterand) borduren voort op het thema duurzaamheid door gezamenlijk de blauwe ChristenUnie-loper uit te rollen voor een duurzaam fietspad. Dit fietspad kan met geld van de provincie en van de gezamenlijke gemeentes Twenterand en Tubbergen aangelegd worden door en langs het natuurgebied de Engbertdijksvenen.

Omdat voornamelijk het aantal elektrische fietsen stijgt, is een veilig fietspad noodzakelijk en daarnaast vaart ook het toerisme er wel bij wanneer er voldoende veilige fietsgelegenheid is in onze provincie. Smelt en Van Abbema willen zich dan ook bij de provincie hard maken om hier geld voor beschikbaar te stellen. ECO-toerisme is in opkomst en het gebied de Engbertsdijksvenen is bij uitstek geschikt om in deze behoefte te voorzien!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›