4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Queen, Buurman & Buurman en Dries Roelvink op Randrock

· 1077× bekeken

VRIEZENVEEN - The Vipers is de beste Queen Tribute band in Europa en zij komen naar Randrock Vriezenveen. Queen is hot. Dat bleek ook uit de poll die Randrock hield op de Facebookpagina. Een overgrote meerderheid wil muziek van Queen. Daarom is het bestuur van Randrock super trots dat zij The Vipers uit Italië aan het eind van de avond op het hoofdpodium hebben staan. Op donderdag 30 mei 2019 wordt de 17e editie van Randrock georganiseerd. Het centrum van Vriezenveen is vanaf Café Restaurant Het Wapen van Vriezenveen tot en met het kerkplein één groot festivalterrein waar tussen 13.00 en 1.00 uur voor jong en oud van alles te beleven is.

Voor de kleintjes begint het klus duo Buurman & Buurman met het bouwen van een feestje. Of breken ze de tent juist af? Aan het eind van de middag zijn er de Small Time Crooks. Deze vier heren zijn graag-geziene gasten bij Schorem Haarsnijder en Barbier en waren al eerder te bezichtigen op Lowlands en Paaspop. Deze underground sensatie biedt een energieke mix aan vintage en moderne muziek. De Small Time Crooks worden afgewisseld door een heel ander genre, namelijk dat van de Nederlandse artiest Dries Roelvink. Na vorig jaar Paradiso zingt hij nu Vriezenveen plat: Ja, ja ik kom, ik kom eraan!

Randrock sluit dit jaar aan op het 650-jarig bestaan van Vriezenveen door een groot aantal Vriezenveense artiesten een podium te bieden. Hierover binnenkort meer!
En Randrock heeft dit jaar nog meer nieuws: Randrock Dance. Een heus dance podium vanaf 20.00 uur tot het eind. Liefhebbers kunnen echt met de voetjes van de vloer. Meer over deze line-up volgt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›