4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM van 7 maart

· 369× bekeken

TWENTERAND - Het eerste jaar van het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ zit er bijna op en het programma heeft inmiddels een behoorlijke kijkdichtheid en wordt hoe langer hoe meer ook teruggekeken. De lokale politiek houdt de gemoederen bezig en is vaak een dankbaar onderwerp in de gesprekken rond de koffieautomaat. Presentator Walraven: “Ik word over mijn programma regelmatig aangesproken en kennelijk wordt het programma dus bekeken of teruggekeken en voorziet het in een behoefte. Wat wil je als programmamaker nog meer, maar de eerlijkheid gebied mij aan te geven dat ik ook niet zo heel veel concurrentie heb. Ik heb de indruk dat ook de fractievoorzitters van de diverse politieke partijen graag bij mij aan tafel aanschuiven om zo hun standpunten nog eens extra te kunnen verduidelijken en het debat met de andere gast aan te kunnen gaan.”

In het programma van 7 maart 2019 zijn Marcus Elzinga, fractievoorzitter van GBT en Erik Kobes, fractievoorzitter van de VVD de gasten en inmiddels is gebleken dat de twee fractievoorzitters het lang niet altijd eens zijn met elkaar. Dat belooft dus weer een interessante uitzending te worden.

Donderdagavond 7 maart wordt het programma live uitgezonden via de lokale radio en televisie en live gestreamd via de Facebookpagina Politieke stem op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›