4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wethouder Harmsen verrast Tot de Nek in de Drek met taart

· 345× bekeken

VRIEZENVEEN - De obstacle mudrun Tot de Nek in de Drek in Vriezenveen, is onlangs verkozen tot beste mudrun van Nederland. Wethouder Bart-Jan Harmsen bracht gisteren een bezoek aan de vrijwilligers van de organisatie en verraste ze met een hemelse moddertaart: “We zijn er trots op dat een evenement van dit formaat, beloond is met deze landelijke prijs. Dit resultaat is bereikt met de inzet en betrokkenheid van enthousiaste vrijwilligers. Deze erkenning en bekendheid is ook een prachtig uithangbord voor de gemeente Twenterand”.
Nog nooit won een obstacle run in Nederland zo veel eerste prijzen. Naast de titel Beste mudrun van Nederland behaalde Tot de Nek in de Drek ook nog eens vijf maal de eerste plaats voor Beste kidsrun, Beste thema, Beste locatie, Beste modder, en Beste medaille.

Fotobijschrift: Op de foto van links naar rechts: John Wermink, wethouder Bart-Jan Harmsen (gemeente Twenterand), Julian Eshuis, Hanka Abbink en André Spit. Op de foto ontbreekt Stefan Schipper.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›