4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Metselaars Noordik Vroomshoop naar NK

· 834× bekeken

ALMELO/VROOMSHOOP - Noordikleerlingen Dylan Sempel en Dylan Noppers binden op 10, 11 en 12 april de strijd aan met leerlingen van andere scholen tijdens de landelijke finale van de 67e editie van het NK metselen in Ede. Beide jongens plaatsten zich afgelopen maand tijdens de regionale voorrondes in Genemuiden voor het Nederlands Kampioenschap. De twee Noordikleerlingen strijden niet alleen voor de titel Beste Nederlandse Metseltalent van 2019, maar ook voor de wisseltrofee, de ‘Zilveren Troffel’.

Het tweetal (16) wil heel graag metselaar worden en volgt de vmbo-opleiding BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) op Het Noordik in Vroomshoop. Hoewel de metseltalenten zelf vrij nuchter blijven onder hun tot nog toe behaalde successen, is Het Noordik erg trots op de twee leerlingen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›