4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Het is De Twenterander niet gegund

· 2770× bekeken

TWENTERAND - De Aanbestedende Dienst van de gemeente Twenterand heeft bekend gemaakt voornemens te zijn de wekelijkse verspreiding van Gemeentecontact te gunnen aan weekblad De Toren, gevestigd in de gemeente Hardenberg. Dit besluit heeft uiteraard ook gevolgen voor de plannen van VOF De Twenterander. Chris Walraven, samen met Han Pape betrokken bij deze vennootschap gevestigd in Den Ham: “Voor De Twenterander hield de nu ontstane situatie in, te stoppen met onze activiteiten, of het gat in de begroting te dichten door de verkoop van additionele advertenties. Met dat laatste gaan we nu aan de slag omdat we geloven in onze plannen en niet snel weg lopen voor nieuwe uitdagingen.”

De Twenterander gaat dus de boer op om de begroting voor de eerste uitgave, die gepland staat op 13 maart 2019, mogelijk te maken. Hoe u hier als ondernemer een bijdrage aan kunt leveren leest u op de site www.detwenterander.nl.

Han Pape :'Meer dan ooit is in deze journalistiek barre en verschralende tijden een inhoudelijke en onafhankelijke mediamix nodig met de inzet van een weekkrant, audiovisuele middelen (radio, televisie en internet) en debatten op locatie. Dat is een vitaal belang voor de gemeente en de gemeenschap. Het is mogelijk als de lokale overheid faciliteert en bedrijven adverteren. Aan dat laatste ligt het niet, nu het eerste nog.'

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›