4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nick Lambers opent eigen winkel in Vroomshoop

· 1162× bekeken

VROOMSHOOP – De 22-jarige Nick Lambers opent op donderdag 28 februari a.s. zijn eigen winkel ‘G.N. Lambers’ aan de Julianastraat 80 in Vroomshoop. De jonge Vroomshoper is daarmee één van de jongste ondernemers in Twenterand met een eigen winkel. Hij gaat zich met name bezig houden met de verkoop van het populaire CBD-olie (cannabidiol). “De populariteit van CBD-olie neemt de laatste jaren enorm toe. Steeds meer mensen gebruiken het vanwege het positieve effect op hun gezondheid. Zo ondersteunt de olie een gezonde nachtrust, verhoogt het de weerstand en helpt bij vermoeidheid, werkt pijnstillend, bevordert het concentratievermogen en het geeft rust (stressverlagend). Ook kan CBD-olie een positieve werking hebben op de spijsvertering en heeft het een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen”, zegt winkeleigenaar Nick Lambers.

De CBD-olie die vanaf 28 februari bij Lambers te verkrijgen is, is van Holland Nature Products. Lambers: “Ik heb bewust voor hen gekozen, want zij bieden uitsluitend 100% natuurlijke producten van eigen bodem aan. Ze staan voor hoge kwaliteit, en daar sta ik ook voor.”

Naast CBD-olie bestaat het winkelassortiment uit verschillende diergezondheidsproducten en magnesium sport flakes. Dit laatste product helpt het lichaam om snel te herstellen na sport of inspanning “Het is niet alleen een winkel waar gezondheidsproducten te koop zijn, ook wenskaarten, feest- en cadeauartikelen en speelgoed zijn te verkrijgen. Met deze eigen winkel gaat voor mij echt een droom in vervulling! Ik ben altijd al erg ondernemend geweest en nu krijg ik de kans om een eigen winkel te openen, dit moet ik met beide handen aanpakken”, aldus Lambers.

Na de opening op donderdag 28 februari om 10.00 uur is G.N. Lambers iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. De openingstijden zijn: donderdag van 9.30 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›