4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Tot de Nek in de Drek uit Vriezenveen de beste mudrun van Nederland

· 795× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen zaterdagavond is Tot de Nek in de Drek obstacle mudrun uit Vriezenveen uitgeroepen tot de allerbeste mudrun van Nederland op het Obstakels.com award gala in Zaltbommel en sleepte ook nog eens 5 x de 1ste prijs binnen bij alle andere categorieën waar men voor genomineerd was. Tot de Nek in de Drek was maar liefst 6 x genomineerd in verschillende categorieën (o.a. beste Modder, Locatie, Kidsrun, Medaille, Thema en beste Mudrun van Nederland overall. Tot de Nek in de Drek werd dus in al deze categorieën 1ste, een uniek gebeuren in obstakel land!

In 2017 won Tot de Nek in de Drek al eens de titel beste nieuwkomer mudrun van Nederland. Deze prijzen zijn een geweldig compliment aan de organisatie en alle vrijwilligers. Op zaterdag 6 juli 2019 vindt editie 4 van Tot de Nek in de Drek weer plaats. Die was binnen 14 uur met 7000 deelnemers compleet uitverkocht. Stichting Sportpromotie Twenterand die o.a. Tot de Nek in de Drek organiseert kan haar geluk niet op en bedankt iedereen voor het stemmen en de steun voor de afgelopen jaren.

Op de foto 1: Bestuur Stichting Sportpromotie Twenterand (vlnr ) Hanka Di Gregorio, Julian Eshuis, Steven Pig, Andre Spit en Stefan Schipper. (Op de foto ontbreekt bestuurslid John Wermink).
Op de foto 2: Steven Pig met een deel van zijn vrijwilligers.

Foto's: Stefan Schipper fotografie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›