4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Seniorenmiddag met Tiz’nix in Daarlerveen

· 734× bekeken

DAARLERVEEN - Ruim 100 senioren waren op woensdagmiddag 13 februari in “De Kruiskerk” en hebben genoten van een gezellige en muzikale middag. Beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” Daarlerveen – in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’ – startten in november 2013 met deze middagen. Deze succesvolle middagen zijn niet alleen voor senioren uit Daarlerveen, maar we mogen ook mensen uit omliggende plaatsen ontmoeten.

Deze middag gingen we terug in de tijd met ‘Vassies van vroeger’. Al vele jaren maakt het duo Tiz’nix nostalgische (meezing-)muziek voor senioren. En zingen dat is er gedaan. Van Nederlandse meezingers tot een medley van de Everly Brothers.
Naast meezingers waren er ook ‘vassies’ uit onze eigen streektaal, die werden afgewisseld met oude beelden.

Ook was de oorkonde aanwezig, want de seniorenmiddagen Daarlerveen waren genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2018. Inmiddels zijn deze middagen in de hele provincie bekend. We begonnen met het vrijwilligerslied en gebed. Voor- en na de pauze was het een gezellig samenzijn met nostalgische (meezing-)muziek. Lachten en zingen wisselden elkaar in rap tempo af. We sloten deze geslaagde middag af met een gedicht van Nel Benschop, getiteld ‘Onze tijd’.

De Oranjecommissie Daarlerveen heeft ons van lekkere koeken voorzien. Fijn dat sponsors zich spontaan melden en deze activiteiten ondersteunen. In november 2019 is de volgende seniorenmiddag. Via de krant en het informatieblad SproakSaam houden wij u op de hoogte. Meer informatie over de seniorenmiddagen bij Roelof Hekman, 0546-643151.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›