Whatsapp-photo_v2

#IkPasTwenterand

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

IkPas Twenterand start 6 maart 2019. Aan de campagne doen zeven organisaties mee: Jongerenwerk Den Ham, Terwille Verslavingszorg, Reflection, Flame, Tactus Verslavingszorg, ZorgSaam Twenterand en Waypoint Twenterand. Tijdens de actie zullen 16 vrijwilligers en medewerkers van de deelnemende organisaties bloggen over hun ervaringen. Deze blogs worden gepubliceerd op Facebook.

Durf jij ook de uitdaging aan te gaan? “We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. We hopen dat zoveel mogelijk inwoners van Twenterand deze stap durven te zetten om in de eerste plaats hun eigen bewustwording te vergroten. Daarnaast hebben we afgelopen jaar ook al gezien dat deelnemers veel impact hebben op hun eigen omgeving. De actie zet veel mensen aan het denken en daar gaat het ons nou juist om.”
Op www.ikpas.nl kun je terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen! De blogs worden gepubliceerd op www.facebook.com/waypointtwenterand.

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton