4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Burgemeester te gast bij Politieke stem op Delta FM

· 597× bekeken

TWENTERAND - Ondanks dat het, ook voor het college een vakantieweek is, is burgemeester Annelies van der Kolk donderdagavond 21 februari als gast aanwezig in het praatprogramma Politieke stem op Delta FM.
‘Hoewel het politiek gezien een vrij rustige periode is, valt er altijd wel wat te bespreken en tenslotte moet een burgemeester 24 uur per dag aanspreekbaar zijn, mooi dat zij dit dus, ook voor mijn programma, in de praktijk brengt’ aldus presentator Walraven.

Dat er verkiezingen aankomen is inmiddels wel bekend en de meesten weten ook wel dat het om de verkiezingen van de provinciale Staten gaat. Het naderende tv-optreden van Baudet, de oproep van Geert Wilders om op 20 maart het kabinet van Rutte naar huis te stemmen, illustreert eens te meer hoezeer provinciale verkiezingen echter worden gekaapt door de landelijke politiek. Maar ook de coalitiefracties die vrezen dat hun macht in de Eerste Kamer wegvalt en het kabinet daardoor voor het eigen voortbestaan moet vrezen doen vrolijk mee aan het feit dat je in Den Haag zelden iemand hoort spreken over provinciale onderwerpen.

De verkiezingen voor het waterschap komen vrijwel helemaal niet aan de orde, lijkt het wel. Walraven: ‘Dit programma heeft niet de illusie dat we hier veel aan kunnen veranderen, maar we gaan 21 februari wel een poging wagen, met een drietal kandidaten voor het waterschap De Vechtstromen, woonachtig in Twenterand.’

Donderdagavond 21 februari van 19.00 tot 20.00 uur rechtstreeks te beluisteren en te bekijken via de lokale radio en televisie en via Facebook.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›