4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Enthousiaste Dorcas vrijwilligers geven winkel nieuw elan.

· 447× bekeken

VROOMSHOOP - In oktober kreeg de winkel de beschikking over een bus om goederen te halen en te bezorgen. Hierdoor raakte de winkel in no-time overvol en moest er zelfs een stop worden ingelast om alles een goede plek te kunnen geven en ook de veiligheid te waarborgen. Door de vrijwilligers is veel werk verzet om de ruimte optimaal te benutten en ook de aantrekkelijkheid te verhogen. Nieuw in de winkel is ook het “Handwerkatelier”. Hier worden zelfgemaakte spullen, vervaardigd door Dorcas vrijwilligers, verkocht. We denken hierbij aan truitjes, vestjes en gebreide wollen sokken, die zelfs op bestelling in de gewenste maat kunnen worden geleverd. Inmiddels rijdt de bus weer, worden goederen gehaald en gebracht. Dit betekent niet dat alles wordt meegenomen.

Om te voorkomen dat goederen afgewezen worden, kunt u een foto laten zien van de aangeboden meubels en dergelijke. De goederen moeten heel en verkoopbaar zijn. Dit wordt door de chauffeurs beslist.
Ook wat in de winkel wordt gebracht wordt door de vrijwilligers gecontroleerd. De vele spullen die binnenkomen zorgen er namelijk ook voor dat er veel afgevoerd moet worden. Wat niet wordt verkocht, moet naar de stort gebracht worden en dat zorgt voor veel onkosten.

Door het beperkte aantal vrijwilligers die met de bus kunnen rijden worden de goederen alleen op woensdagochtend en donderdagmiddag gehaald en eventueel, tegen een onkostenvergoeding, ook bezorgd.
Daarom is Dorcas nog op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel willen helpen en ook in de bus kunnen rijden, het liefst voor de woensdagmiddag en de donderdagochtend.
Voor taken in de winkel zijn ook nog plaatsen vrij voor dinsdag en woensdag, kom gewoon een keer meedraaien in het team, u bent van harte welkom.

Voor meer informatie, vragen of als u zich wilt aanmelden kunt u langskomen in de winkel of bellen tijdens de openingsuren tel.nr. 0546-659079.
De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 tot 16.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›