4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wethouder Harmsen verrast beste Supercoop van Nederland met taart

· 527× bekeken

VROOMSHOOP - De beste Coop-supermarkt van Nederland staat in Vroomshoop, gemeente Twenterand. Wethouder Bart-Jan Harmsen bracht vanochtend vroeg een bezoek aan het personeel van de vestiging van Supercoop en verraste ze met een taart: “We mogen er trots op zijn dat dit soort bedrijven in onze gemeente staan. De beste Coop van Nederland. Een prestatie van formaat.”

Supercoop Vroomshoop was de beste in de categorie grote supermarkten en ook nog eens de beste van allemaal. Naast de twee bekers voor beide categorieën, ontving de Supercoop aan De Koele in Vroomshoop een bedrag van € 1500,- die ze mogen schenken aan een goed doel. Ook was er een bijdrage voor de personeelspot.

Foto: Op de foto wethouder Bart-Jan Harmsen te midden van de medewerkers van de Supercoop in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›