4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lancering nieuwe website bv Peatminers tijdens ledenvergadering

· 636× bekeken

VRIEZENVEEN - De algemene ledenvergadering van de Vriezenveense basketbalvereniging Peatminers kon alleen al door de grote opkomst een daverend succes genoemd worden. Daaruit blijkt de enorme betrokkenheid en saamhorigheid die binnen de club heerst. Er wordt zelfs gesproken over het Peatminers-virus waartegen geen antibioticum op kan. Van jong tot oud schoof aan in de inderhaast tot vergaderzaal omgeturnde kantine van het sportcomplex ‘De Stamper’ om als luisterend en kijkend publiek gehoor en zicht te geven aan de geënthousiasmeerde, gedreven en makkelijk sprekende voorzitter Frederik Jasper Faijer.

De vergadering was een toonbeeld van de dynamiek van Peatminers, terugblikken op seizoen 2017-2018, plannen voor 2019 zoals vieren van 40 jarig jubileum tijdens Peatminersdag, 650 jaar Vriezenveen en het vitaal sport en beweegpark het Midden kwamen allemaal aanbod tijdens de vergadering. Daarnaast vonden met instemming van de leden enkele bestuurswijzigingen plaats; bij het secretariaat waar Esther Webbink de scepter overnam van Karin Schepers die naar ruim 8 jaar secretariaat een stapje terug doet. Karin werd met een grote bos bloemen bedankt voor haar inzet. Herma Winkels (Activiteitencommissie) en Tim Winkels (pr commissie) treden nieuw toe tot het bestuur.

Tegen het eind van de vergadering vertelde Adriaan van Bergen, manager Landstede basketbal Zwolle over het partnerschap overeenkomst tussen Peatminers en Landstede. Aansluitend was het tijd voor de lancering van de nieuwe website www.peatminers.nl . De beurt was aan Adriaan van Bergen die samen met de jonge Peatminers talenten Fien en Els middels een druk op een rode knop de confetti en slingers lieten exploderen. Dit zorgde voor enige hilariteit onder de aanwezigen en liet een applaus losbarsten, de nieuwe website was een feit.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›