4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succes voor Majorettes Juliana op NK Almere

· 455× bekeken

DEN HAM - NK Majorettes Almere was een fantastische ervaring voor de grote afvaardiging van de majorettes Juliana uit Den Ham. Door de 19 NK tickets zijn 21 majorettes van Den Ham in 15 categorieën uitgekomen. In een sterk deelnemersveld uit heel Nederland zijn er 8 in de top 3 klassering beland, waaronder 3 keer goud, 3 keer zilver en 2 keer brons. Op de Facebook pagina van Muziekvereniging Juliana zal een overzicht komen met de resultaten

Naast de optredens hebben de majorettes en de begeleiding zich laten inspireren wat er landelijk allemaal op majorette en twirl gebied te zien is. Majorette is veel meer dan de straatoptredens, aldus instructrice Melène Wanschers.
Voor het komende jaar staan er ook weer een aantal team en individuele wedstrijden gepland, met de ambitie om te plaatsen voor de volgende NK.

Hier liggen ook kansen voor de nieuwe leerlingen: ben je rond de 5 tot 7 jaar, dan ben de welkom kennis te maken met de majorette en aan te sluiten in het jonste team.
Lijkt het je leuk, kom dan een keer kennismaken op de vrijdagavond vanaf 17.00 uur in Het clubgebouw van Juliana aan de Slingerweg 3 te Den Ham.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›