4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Groot Vroomshoop Beste Werkgever 2018-2019 in de bouw en infrastructuur

· 1105× bekeken

VROOMSHOOP - Onze collega’s hebben gesproken. Zij riepen De Groot Vroomshoop uit tot de Beste Werkgever van 2018-2019 in de bouw en infrastructuur. Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek.
In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. De winnaars per branche mogen zich een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018- 2019’ noemen. In de bouw en infrastructuur is dat De Groot Vroomshoop.

Het recept voor goed werkgeverschap
Wat maakt dat je graag wilt (blijven) werken bij je werkgever? Je moet je er in de eerste plaats prettig en gewaardeerd voelen, je kunnen ontwikkelen en gestimuleerd worden te blijven leren, balans vinden tussen je werk en privéleven. Dat betekent dat er ook aandacht moet zijn voor gezond- en fitheid. Dat vinden collega’s bij De Groot Vroomshoop. Hun ervaringen lees je op www.werkenbijdegrootvroomshoop.nl/jouw-collegas.

Weten wat er speelt
De Beste Werkgevers nemen de mening van hun mensen serieus, vragen naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Bij De Groot Vroomshoop werken 250 vakmensen. Zij zijn de belangrijkste ambassadeurs naar klanten, relaties, naar elkaar en naar de arbeidsmarkt. Belangrijk om waardering steeds weer te laten blijken, collega’s goed te informeren, successen te delen, naar elkaar om te kijken en in gesprek te blijven. Daar steken we energie in.

Samen trots
Het zijn de mensen die het bedrijf tot een succes maken. Deze waardering is fantastisch. De Groot Vroomshoop zal de titel -Beste Werkgever 2018-2019 met de maximale 3 sterren- met trots (uit)dragen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›