4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Winterkraaien alweer uitverkocht

· 478× bekeken

VROOMSHOOP - Beide voorstellingen van De Winterkraaien, op 7 en 8 maart in Het Punt te Vroomshoop, zijn alweer uitverkocht. Ook deze 15e en 16e voorstellingen trekken weer publiek uit de eigen regio, maar ook uit plaatsen elders in het land.
Wie de voorstelling nog niet gezien heeft, en zich misschien wéér te laat heeft aangemeld, kan zich melden bij de organiserende stichting Levend Vroomshoop. Die legt een nieuwe wachtlijst aan, voor wie weet een 17e voorstelling. Geïnteresseerden kunnen daartoe vrijblijvend mailen naar info@levendvroomshoop.nl of bellen naar 0546-642191.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›