4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Coes Metaalbescherming plaatst zonnepanelen

· 962× bekeken

VRIEZENVEEN - Maandag 11 februari verrichten Bart van Eeuwijk van Exkoh Beheer (houdstermaatschappij van Coes Metaalbescherming) en wethouder Martha van Abbema de officiële opening voor het in gebruik nemen van de zonnepanelen die onlangs op het dak van het bedrijfspand in Vriezenveen zijn geplaatst. Maar liefst 2298 zonnepanelen gaan daar jaarlijks 756.850 Wp stroom opwekken. Daarmee is het bedrijf zo goed als zelfvoorzienend in haar energievoorziening.

Wethouder Van Abbema is blij met het initiatief van Coes Metaalbescherming: "Duurzaamheid is per definitie iets dat je samen doet. Bedrijven, particulieren en overheid. Samen kunnen we het verschil maken. Bedrijven die ook willen onderzoeken of zonnepanelen of energiebesparende maatregelen iets voor hen zijn, kunnen terecht op onze website www.twenterand.nl/ondernemer ".

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›