4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitreiking cheque aan voedselbank Hardenberg-Ommen

· 740× bekeken

OMMEN - Dinsdag 15 januari werd op De Maat in Ommen een cheque uitgereikt aan de Voedselbank afdeling Hardenberg-Ommen. Het bedrag dat de organisatie kan bijschrijven is maar liefst € 1000,- Op 19 december j.l. was tijdens de kerstmarkt van De Maat veel geld binnengekomen voor dit goede doel. Leerlingen hadden werkstukken gemaakt die verkocht werden. Ook was er veel eten en drinken te koop dat door de leerlingen bereid was. De Maat is een school voor Praktijkonderwijs. Dit is een vorm van Voortgezet Onderwijs voor leerlingen van 12 tot 20 jaar die begeleid worden naar werk of een vervolgopleiding en naar een zo zelfstandig mogelijke plaats in de maatschappij. Mocht u De Maat beter willen leren kennen dan kan dat op de open dag die wordt gehouden op woensdag 23 januari van 18.00 tot 21.00 uur. De school staat aan de Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›