4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Sportfabriek vult 20 teilen voor Manna!

· 754× bekeken

VRIEZENVEEN - De afgelopen weken stond de Sportfabriek in het teken van kerst. Tijdens de Christmas Party met honderden lampjes, kerstmannen, een mega kerstboom en nieuwe (kerst) workouts, konden de sportievelingen zich in het zweet werken op swingende kerstbeats. Het team van de Sportfabriek vond het belangrijk om tijdens deze feestelijke dagen ook stil te staan bij één van de kerstgedachtes: aandacht voor anderen! Al snel ontstond het idee om een inzamelingsactie te starten voor de voedselbank, Stichting Manna. Geen cadeautjes onder de grote kerstboom, maar een grote teil. Met als doel om 20 teilen te vullen met producten voor mensen die het nodig hebben!

De leden van de Sportfabriek deden massaal mee aan de actie en binnen een mum van tijd waren de teilen gevuld met maar liefst 889 producten! Afgelopen vrijdag overhandigde het team van de Sportfabriek de opbrengst aan Stichting Manna. De Sportfabriek bedankt iedereen voor hun bijdrage!

www.de-sportfabriek.nl
www.pt-the-unit.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›