4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vier huisartsen Vechtdal starten zoektocht naar nieuwe collega’s

· 760× bekeken

HARDENBERG - Expeditie Huisarts Vechtdal is de zoektocht van vier samenwerkende apotheekhoudende huisartsenpraktijken naar nieuwe ondernemende huisartsen. Met deze expeditie zoeken de huisartsen in De Krim, Slagharen, Gramsbergen en Lutten per direct naar versterking in de vorm van opvolgers, huisartsen in dienst (HIDHA’S) en ZZP’ers. Deze innovatieve campagneaanpak laat zien hoe de vier zelfstandige huisartsen de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk en toekomstbestendig willen houden.

Auke Tinselboer, Erik Meijer, André Jansen en Eerhard Kooy zijn de gedreven apotheekhoudende huisartsen die samen zorgen voor zo’n 15.000 patiënten op het platteland van het Vechtdal. Deze vier eigentijdse en autonome praktijken vormen samen een sterk en hecht samenwerkingsverband. Huisartsgeneeskunde wordt hier in de volle breedte uitgevoerd, echt authentieke vakmanschap. Niet alleen arts zijn, maar ook ondernemer. Op een plek waar het fijn wonen is en als onderdeel van de economische topregio Zwolle ook nog volop kansen biedt.

De vier huisartsen zijn op zoek naar nieuwe ondernemende collega’s die samen met hen op een eigentijdse manier de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk willen houden. Ze zijn op zoek naar HIDHA’s, ZZP-ers en opvolgers. Eigenlijk is iedereen welkom die de nuchtere werkwijze en pragmatische aanpak die zo kenmerkend is voor het Vechtdal omarmt.

De praktijkeigenaren drinken al jaren iedere week een maandagmiddagborrel (MaMiBo). Een waardevol moment om inhoudelijke kennis en persoonlijke ervaringen te delen. Speciaal voor deze expeditie kunnen geïnteresseerde kandidaten aanschuiven om kennis te maken met het team. Zo snel mogelijk kennismaken is wat de artsen het liefste willen. Door met elkaar te praten kom je verder in een samenwerking, dus waarom niet direct met elkaar om de tafel?

De zoektocht start online. Informatie over de expeditie staat op www.expeditiehuisartsvechtdal.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›