4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Seniorenmiddagen genomineerd voor Vrijwilligersprijs

· 378× bekeken

DAARLERVEEN - De seniorenmiddagen Daarlerveen zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. Hier zijn we heel blij mee. In november 2013 begonnen de kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” in Daarlerveen, in samenwerking met “Welzijn Ouderen Daarlerveen” met de eerste seniorenmiddagen. Het begon gelijk met 65 senioren en inmiddels zitten we telkens tussen de 80 en 100 bezoekers.
Zo was er in november een seniorenmiddag in de ‘moodersproake’. In februari is er een middag waarin we terug in de tijd gaan met ‘Vassies’ van vroeger. Ook de oude beelden die daarbij getoond worden, zijn voor velen herkenbaar. De meesten komen uit het dorp Daarlerveen, maar telkens mogen we ook gasten welkom heten uit de omliggende plaatsen.

Door giften en een collecte aan het eind van elke activiteit is het mogelijk om telkens een leuk en gevarieerd programma aan te bieden. Ook melden zich spontaan sponsoren. Dit kan zijn in de vorm van een gift of iets lekkers bij de koffie.
De OVP2018 wordt dit jaar uitgereikt op vrijdag 8 februari 2019 in Zwolle. Naast de officiële juryprijzen kent de OVP2018 ook een publieksprijs voor zowel individuele vrijwilligers als –organisaties.
Stemmen kan tot 7 februari 2019

www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl
(ga dan naar: Stemmen / Organisaties / Hellendoorn / Seniorenmiddagen Daarlerveen)
Stem mee en geef het door aan allen die u kent!

U kunt nu stemmen via deze link: http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/stemmen/organisaties/2018/hellendoorn/seniorenmiddagen-daarlerveen/

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›