4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Maureen van Dijk Fotografie genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019

· 501× bekeken

HARDENBERG - Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019.Maureen van Dijk uit Hardenberg is genomineerd in de categorie Getting Ready. Recent won Maureen voor de tweede keer een Master of Dutch Wedding Photography Award voor de beste bruidsfoto’s van Nederland en België. Inmiddels heeft Maureen meer dan 100 bruiloften vastgelegd. Voor het maken van een goede bruidsfoto zijn er een aantal dingen belangrijk volgens Maureen. “Je neemt geen foto, je “maakt” een foto. De persoon voor de lens “maakt” het moment. Ik hou van de kunst van het observeren. Het heeft weinig te maken met de dingen die ik zie, maar juist alles wat je kunt doen met de manier waarop je ze ziet. Die creatieve speelruimte levert impact volle trouwfoto’s op. Ik ben trots dat mijn werk weer in de ‘spotlights’ staat met deze nominatie, aldus Maureen

“Na zeven jaar afwezigheid is de categorie Bruidegom dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Een categorie waar ‘hij’ schittert. Soms stoer, grappig, teder of juist heel artistiek in beeld gebracht. Hoewel de bruid op de bruiloft nog steeds een hoofdrol vervult, zien de we wel degelijk de bruidegom meer en meer in de spotlights komen. De genomineerde foto’s bewijzen dit zeker”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›