4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hans Nieboer genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs

· 944× bekeken

VROOMSHOOP - Hans Nieboer is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. Hans Nieboer is dé duizendpoot van Vroomshoop. En dat al vele jaren lang. Zonder hem zou Vroomshoop niet bestaan, zo lijkt het soms.

Behalve de opsomming van functies (Voorzitter 4 mei Comité, PR-bestuurslid Vroomshoopse Boys, bestuurslid St. Levend Vroomshoop, columnist Week van Twenterand, bestuurslid Aquapark De Zandstuve, koorlid Chr. Mannenkoor Vroomshoop, consulent gemeente Twenterand oorlogsgraven, Bijzondere ambtenaar Burgerlijkse Stand - BABS) kunnen ook nog vermeld worden zijn activiteiten als schrijver over lokale historie en oorlogs- en kerkgeschiedenis, als cabaretier, als de producent/schrijver/speler van een aantal theaterproducties/revues, als oud-gemeenteraadslid, als oud-ouderling in de gereformeerde kerk (nu Protestantse Gemeente Vroomshoop), als oud-voetballer van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys, als bestuurslid van de Stichting Ons Erfgoed, als oud-correspondent van dagblad Tubantia, mede-initiatiefnemer tot de oprichting van de Dorpsraad, en ga zo maar door.

Hij vervult hiernaast vele adviesfuncties, en duikt overal op in het maatschappelijke, culturele en sportieve leven in Vroomshoop en in bredere zin de gemeente Twenterand.
Wie Vroomshoop zegt, zegt Hans Nieboer.

Stemmen kan op www.ovp2018.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›