4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kaartverkoop Forest Hill Festival begonnen met Early Bird week

· 408× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdagavond 22 juni 2019 wordt de 5e editie van het Forest Hill Festival georganiseerd. De mooie locatie is opnieuw de ijsbaan aan de Hammerweg in Vroomshoop. De organisatie heeft flink uitgepakt voor dit jubileum en inmiddels zijn de bekende DJ’s Ran-D en Atmozfears voor de Mainstage gepresenteerd. Voor de Rockstage is Status Quotes bekend gemaakt. Op beide stages gaan afzonderlijk 5 DJ’s en bands spelen op het festival.

De organisatie hoopt opnieuw op veel bezoekers en gezelligheid zoals de vorige edities.
De kaartverkoop is afgelopen vrijdag gestart met een Early Bird week. In deze week, die duurt tot en met 18 januari 2019, kost een kaartje 15 euro. Daarna begint de reguliere kaartverkoop, waarbij een ticket 20 kost. De tickets zijn te bestellen via
www.foresthillfestival.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›