4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Veranderingen in de bibliotheek Westerhaar!

· 281× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen half jaar zijn we druk bezig geweest om de vestiging in Westerhaar een moderne en gezellige uitstraling te geven. We hebben meer ruimte gemaakt door kasten te verwijderen en een overzichtelijke indeling door met boeken te schuiven. Er is een grote leestafel uit een andere vestiging bij het raam geplaatst. Hier kunt u rustig zitten lezen of met elkaar te praten over diverse zaken. Ondertussen kunt u genieten van een kopje koffie die bij ‘de Klaampe’ kan worden besteld.

Voor jong en oud is er ruime keuze in boeken en tijdschriften. Wij kunnen elk gewenst boek voor u bestellen uit een van onze vestigingen of een andere bibliotheek in de provincie en binnen korte tijd in de bibliotheek klaar hebben staan. We bieden natuurlijk de mogelijkheid om digitaal te lezen op uw e-reader of I-pad.

U bent hartelijk welkom in de bibliotheek Westerhaar op Beeklaan 1 waar wij klaarstaan voor al uw vragen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›