4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Container voor oud papier van Cantate Deo Den Ham

· 723× bekeken

DEN HAM - Wist u dat aan de Vriezendijk al jarenlang een container voor oud papier van zangvereniging Cantate Deo staat? Vrij toegankelijk voor iedereen. Ooit op die locatie begonnen door Hervormd Zangkoor Den Ham en na het samenvoegen van de beide koren onder de paraplu van zangvereniging Cantate Deo.
Het is misschien even wennen, maar de weg naar die container is gemakkelijk te vinden. Komende op de Vriezendijk vanaf de rotonde neemt u de eerste zijweg rechts. En vanaf de Zomerweg richting Daarleseweg de eerste zijweg links. Vlak voor de weegbrug van de Coöperatieve Aankoopvereniging staat de container links.

Cantate Deo gebruikt de opbrengst van het oud papier onder meer voor het geven van concerten. Zo is er op 11 mei a.s een concert van het koor met aansprekende muziek van Johann Michael Haydn en John Henry Maunder. Met begeleiding door een professioneel orkest en medewerking van 2 solisten.

Zowel bij de container als bij het zojuist genoemde concert bent u van harte welkom.
Voor het gebrachte papier zeggen wij u hartelijk dank. Let wel, het gaat om oud papier, dus niet om tempex, plastic en andere soorten van grof vuil.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›