4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM in 2019

· 805× bekeken

TWENTERAND - Donderdagavond 10 januari 2019 gaat het praatprogramma ‘Politieke stem op Delta FM’ weer van start, met in deze uitzending als gasten Gerjan Smelt fractievoorzitter van de ChristenUnie en Erik Veltmeijer fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid.

Evenals in 2018, wordt de uitzending ook in 2019 om de twee weken rechtstreeks vanuit de studio in Vroomshoop uitgezonden, zowel via de lokale radio, de televisie en bovendien live gestreamd via de Facebookpagina van het programma. Er wordt overigens wel nagedacht over een wekelijkse uitzending, waar specifiek de maatschappelijke organisaties, dorpsraden, bedrijven en inwoners als gasten worden ontvangen. Het zou goed zijn als ook deze partijen vaker aan het woord kunnen komen in een programma over de lokale politiek. Niet voor niets wordt het programma steevast afgesloten met de woorden: ‘Alles is politiek, maar politiek is niet alles.’

Presentator Chris Walraven: ‘Het programma wordt goed bekeken en met name is het aantal mensen dat de uitzending op een ander tijdstip terugkijkt enorm toegenomen. Om de technische kwaliteit van het programma nog verder te verhogen blijft sponsoring noodzakelijk. Vorig jaar is dat gelukt via sponsoring door een viertal bedrijven gedurende het hele jaar, voor 2019 zijn wij op zoek naar sponsoren die hun naam willen verbinden aan één van de 25 geplande uitzending in 2019. Op deze manier hoeven zij de publiciteit rond een uitzending niet te delen met andere bedrijven en krijgen bovendien meer bedrijven de kans zich via het programma te profileren en dat voor een bedrag dat best verrassend mag worden genoemd. Het loopt echter nog geen storm en van een wachtrij is dus zeker nog geen sprake.’

Maar sponsor of geen sponsor, donderdagavond 10 januari 2019 gaat de eerste uitzending van het programma gewoon van start en de uitzending start zoals gebruikelijk om 19.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›