4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Indrukwekkende herdenkingsbijeenomst

· 635× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 29 december vond er een herdenkingsbijeenkomst plaats op de begraafplaats in Vriezenveen. De algemene begraafplaats en de Katholieke begraafplaats waren verlicht met kaarsen en fakkels. Ook de verbindende weg tussen de begraafplaats was verlicht.

Bij het begin van de algemene begraafplaats werd een hart afgebeeld met kaarsen. Daarboven werden de woorden 'Ik mis je' met kaarsen uitgebeeld. Tijdens de bijeenkomst werden 160 namen van overledenen genoemd. Nabestaanden kregen een kaars en een witte roos. Er werden tijdens de bijeenkomst gedichten voorgelezen en de Vriezenveense Harmonie speelde enkele muziekstukken . Deze bijeenkomst werd voor de eerste keer georganiseerd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›