4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

De jaarafsluiting van Politieke stem op Delta FM in de herhaling.

· 546× bekeken

TWENTERAND - De jaarafsluiting van het praatprogramma Politieke stem op Delta FM, werd zaterdagmiddag 22 december een heel verrassende uitzending. Niet alleen omdat het voltallige college en alle fractievoorzitters van de gemeente Twenterand aanwezig waren, maar vooral door de comeback van Han Pape. Pape was ruim vier jaar na zijn bijna fatale hersenbloeding voor het eerst terug op de lokale televisie. Dat hij zijn vak niet verleerd is, werd direct duidelijk en hij ontlokte de dames en heren politici een aantal opmerkelijke uitspraken. De gestelde vragen moesten gewoon beantwoord worden en draaien werd niet getolereerd en zo kennen wij hem.

Het werd een heel afwisselend programma waarbij het Duo Tiz Nix de muzikale omlijsting verzorgde, geholpen door een verrassend gastoptreden van wethouder Koster. De politieke debatten werden afgewisseld met gesprekken over wat minder zware onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de opmerkelijke schoenen van wethouder Paters.

Programmamaker Chris Walraven: ‘Ik kijk met heel veel plezier terug op de uitzending die mede door de inzet van de heren van de techniek op een mooie manier in beeld is gebracht en mijn gasten hebben er door hun bijdrage voor gezorgd dat het daarnaast ook een boeiende uitzending werd. De manier waarop we de uitzending hebben vormgegeven smaakt naar meer en op deze wijze slagen we er zeker in de politiek dichter bij onze inwoners te brengen, één van de doelstellingen van het programma.’

Op zaterdagavond 29 december en zondagavond 30 december, beide avonden om 19.00 en 22.00 uur, wordt de uitzending herhaald op Delta TV. Mocht u de uitzending gemist hebben, het is zeker de moeite waard er alsnog twee uurtjes voor te gaan zitten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›