4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Verrassende politieke jaarafsluiting 2018 in Twenterand

· 1761× bekeken

TWENTERAND - In een twee uur durende uitzending van het programma 'Politieke stem op Delta FM' werd het bewogen politieke jaar 2018 op zaterdagmiddag 22 december 2018 afgesloten. In deze uitzending waren het voltallige college en alle fractievoorzitters van de politieke partijen aanwezig. Voor de jaarafsluiting had programmamaker en presentator Chris Walraven gekozen voor een nieuwe en informele opzet. Een opzet die veel vroeg van de vrijwilligers van Delta en van te voren was het dan ook best spannend of de verwachtingen konden worden waargemaakt.

Verrassend was de comeback van Han Pape, oprichter van het onafhankelijk weekblad De Roskam, op de lokale televisie, want na zijn bijna fatale hersenbloeding ruim vier jaar geleden, was dit tot nog toe niet het geval geweest. Een halfzijdige verlamming heeft gelukkig geen invloed gehad op zijn vermogen om als onafhankelijk journalist scherp en actueel over de politiek te schrijven, maar om op de televisie hierover in debat te gaan, is natuurlijk een heel ander verhaal. Zeker omdat zijn spraakvermogen er wel iets onder geleden heeft.

Walraven: ‘Het was niet echt makkelijk om Han over te halen als co-presentator op te treden in deze speciale uitzending. Gelukkig kreeg ik steun voor mijn plannen van iemand uit zijn directe omgeving en dat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.
We hebben allemaal kunnen zien wat een toegevoegde waarde deze man heeft voor het politieke debat en zijn comeback valt beslist onder de noemer 'succesvol'.

Han Pape en Chris Walraven zijn tevens de mensen achter ‘De Twenderander’ en als de politiek groen licht geeft zult u in de toekomst nog veel meer gaan zien en horen van deze beide heren.

Mede door de inzet van de gasten, de verantwoordelijken rond de presentatie en de techniek en de afwisseling in het programma voldeed de uitzending volledig aan de verwachtingen en als u deze gemist heeft kunt u deze uiteraard altijd nog terug kijken.
Klik rechts van dit artikel op het YouTube kanaal van de Delta Media groep.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›