4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste koopzondag Vroomshoop enorm succes

· 668× bekeken

VROOMSHOOP - De 39 zaken die hun winkel geopend hadden tijdens de eerste koopzondag in Vroomshoop beleefden, zonder uitzondering, een zeer succesvolle dag. Alle beschikbare parkeerplaatsen waren overvol, en alle aanwezige bezoekers zorgden voor een geweldige reuring in het dorp!
De organisatie had speciaal voor de eerste koopzondag gezorgd voor diverse randactiviteiten die door de bezoekers enorm werden gewaardeerd. Ondanks het relatief slechte weer heerste er zowel bij deelnemende zaken als bij het winkelend publiek een positieve stemming. Uit de gehele gemeente Twenterand en daarbuiten wist men de weg naar Vroomshoop, het Winkelhart van Twenterand, moeiteloos te vinden.

Gezien de vele positieve en enthousiaste reacties van ondernemers en bezoekers met betrekking tot deze pilot koopzondag, ziet Ondernemend Vroomshoop de evaluatie hiervan met groot vertrouwen tegemoet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›