4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Na 25 jaar verhuist de papiercontainer van Juliana

· 626× bekeken

DEN HAM - Al meer dan 25 jaar stond de papiercontainer van Muziekvereniging Juliana aan de Vriezendijk in Den Ham. Voor vele Hammenaren en omliggende dorpen werd hier het oud papier naar toe gebracht.
De papiercontainer verhuist naar de Geerdijk in Den Ham tegenover Weideman.

‘’Dankzij de vrijwilligers van Muziekvereniging Juliana is er een prachtige plek gerealiseerd om het oud papier daar te brengen’’, zegt voorzitter Jolanda Bosboom. In de eerste week van 2019 is de nieuwe plek van de papiercontainer van Juliana te gebruiken. Verder hoopt de voorzitter van Juliana dat ook deze plek door vele Hammenaren en omliggende dorpen wordt gevonden. De opbrengsten van de papiercontainer zal gebruikt worden voor de diverse onkosten die de vereniging heeft, zoals o.a. instrumenten, opleiding leerlingen en ‘t clubgebouw.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›