4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

College doet nog geen uitspraak over streektaal-vermelding op borden

· 550× bekeken

TWENTERAND - Op vragen van de fractie PvdA/GroenLinks over het belang van de streektaal antwoordt het college van B & W, dat het de streektaal een warm hart toedraagt, en deze beschouwt als waardevol cultureel erfgoed.
Het college is bezig om samen met het cultuurplatform te bekijken aan welke maatschappelijke vraagstukken cultuur een bijdrage kan leveren. Er is nog geen keuze gemaakt of de streektaal daar een onderwerp in zal zijn. Daarom is nog niet te zeggen of oude streek- en/of plaatsvermeldingen in de gemeente gaan plaatsvinden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›