4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Bezoekersaantallen en omzet van Het Punt

· 874× bekeken

TWENTERAND/VROOMSHOOP - Op vragen van de PVV Twenterand over aantallen bezoekers en omzet van Het Punt antwoordt het College van B&W kort samengevat als volgt:

De 300.000 bezoekers die Het Punt jaarlijks trekt bestaan globaal uit 100.000 betalende bezoekers, die het theater, de horeca en de vergaderzaal bezoeken. De anderen (200.000 mensen) zijn bezoekers die de bibliotheek, Vluchtelingenwerk, Zorgsaam e.d. bezoeken en dan geen geld uitgeven. Bezoekers zijn ook de scholen, de sporters en hun publiek.

Het Punt is geen commercieel bedrijf, maar primair een maatschappelijke instelling, voor alle Twenteranders en daarbuiten, met als doel mensen met elkaar te verbinden. Vanuit bovengenoemde doelstelling worden initiatieven zoals bijvoorbeeld de Ouderensoos, de Avond4Daagse en de Sinterklaasintocht gefaciliteerd.

De RvT is bezig in samenwerking met het bestuur met het uitwerken van plannen betreffende de horeca, de optimalisering van theaterbezetting en het opzetten van een deugdelijk meerjarenonderhoudsplan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›