4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rotaryclub Twenterand ondersteunt Stichting Manna

· 570× bekeken

TWENETRAND/VROOMSHOOP - Ten gunste van de Stichting Manna heeft Rotaryclub Twenterand diverse waren verkocht tijdens de kerstmarkt in Vroomshoop afgelopen vrijdag 14 december. Samen met een bijdrage uit het Rotary Fonds kan de Stichting Manna binnenkort een bijdrage van € 1000 tegemoetzien.

Voor de tweede keer heeft Rotaryclub Twenterand via een standplaats op de kerstmarkt van Vroomshoop geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar wordt de opbrengst beschikbaar gesteld aan de Stichting Manna voor hun goede werk ten behoeve van mensen die leven in financiële onzekerheid. Deze situatie kan zijn ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld echtscheiding, verlies van baan door faillissement of ontslag, ziekte, verslavingen of gewoon domme pech!

Tijdens de kerstmarkt werden onder andere krentenweggen van de Johannes-hoeve en vogelhuisjes van zorgboerderij De Piet verkocht aan mensen die de Stichting Manna een warm hart toedragen.
Jeannette Sorel en Bert Hospers, samen voorzitter van Rotaryclub Twenterand: “We bedanken het publiek voor de goede opbrengst, die wij binnenkort zullen uitreiken aan de Stichting Manna. Vanuit ons Rotary Fonds zullen wij dit bedrag nog aanvullen tot een totaalbedrag van € 1000 ”.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›