4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Recordopbrengst collecte Waypoint Twenterand

· 530× bekeken

TWENTERAND - In de week van 3 tot en met 8 december 2018 gingen maar liefst 151 collectanten de straat op om te collecteren voor Waypoint Twenterand. Hiermee is het enorme bedrag opgehaald van € 6486. Een record!
Waypoint Twenterand wil via deze weg alle gevers en de vele vrijwilligers hartelijk voor hun hulp, inzet en bijdrage bedanken! We zijn heel erg blij met de inzet van zoveel mensen! De opbrengst van de jaarlijkse deur-aan-deur collecte is ditmaal bestemd voor het Buddyproject. Buddy’s helpen (ex-)verslaafden om aansluiting te vinden bij de samenleving. Met behulp van vele lokale vrijwilligers werkt Waypoint aan een verslavingsvrij Twenterand.

Een team van voorlichters en ervaringsdeskundigen (ex-verslaafden) wordt ingezet om voorlichtingen te geven op onder andere middelbare scholen, bij jongereninlopen en in kerken. Ook is er een zelfhulpgroep voor familie (Moedige Ouders) en adviseert en helpt Waypoint concreet wanneer dit nodig is. Waypoint Twenterand wil het ontstaan, de instandhouding en het terugkeren van verslaving voorkomen. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en kijken ook naar je omgeving. Samen zoeken we naar passende oplossingen.

We investeren in de lokale samenwerking, bijvoorbeeld met andere hulpverleners, gemeentelijke instanties, vrijwilligersorganisaties, (sport)verenigingen en kerken. We zien dat de lokale gemeenschap nodig is om de verslavingsproblemen het hoofd te kunnen bieden. Zo organiseren we ook met inwoners uit de verschillende dorpskernen diverse bijeenkomsten. Kijk voor meer info op www.waypoint-twenterand.nl en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›