4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

10e editie Toeristische Gids Twenterand is een feit

· 671× bekeken

TWENTERAND / DEN HAM - Als bestuur en medewerksters van Twenterand Tourist Info (TTI) zijn wij trots om de inmiddels tiende editie van de Toeristische Gids 2019 te mogen presenteren. Een gids waarin Gea Bosch en Betsie Bosch u wegwijs maken in Twenterand en omgeving en u voorzien van uitgebreide informatie van al het moois wat toeristisch Twenterand te bieden heeft. En dat is heel veel. Uiteraard alle mogelijkheden op fiets- en wandelgebied, inclusief 2 gratis fietsroutes en uitgebreide informatie over de Twenterand fiets4daagse. Daarnaast ook een overzicht van de musea, galeries, streekproducten, dagrecreatie, evenementen, winkelaanbod, overnachtingsmogelijkheden en nog veel meer.

Voor bezoekers en inwoners is deze gids gratis op te halen bij de Tourist Info, Grotestraat 4 in Den Ham.
De eerste exemplaren werden woensdag 12 december door Betsie en Gea overhandigd aan de voorzitter TTI Hans van Ronkel en aan wethouder en portefeuillehouder van toerisme in Twenterand Bart-Jan Harmsen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›