4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta Media Groep zoekt nieuwe voorzitter

· 1112× bekeken

TWENTERAND - Vanwege ziekte moet de voorzitter van de Stichting Delta Media Groep helaas zijn functie neerleggen. Het bestuur is daarom op zoek naar een nieuwe voorzitter. Heeft u belangstelling, of kent u iemand die deze functie op zich zou kunnen nemen, neem dan s.v.p. contact op met secretaris Brenda Hannenberg, tel. 06-50476487, e-mail b.hannenberg@deltafm.nl

De Delta Media Groep verzorgt radio- en tv-uitzendingen met lokaal en regionaal nieuws uit de gemeente Twenterand en Hardenberg, waaronder de raadsvergaderingen, politiek nieuws, cultuur en sport. Ook beheert de stichting de deze website www.deltafm.nl, maar ook www.deltapiraat.nl alsmede de kabelkrant met actueel nieuws, sport en agenda uit de gemeenten Twenterand en Hardenberg.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›