4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste prijs voor slagwerkensemble

· 482× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 8 december behaalde het A-slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie met 85.7 punten een eerste prijs op het concours voor podiumslagwerk in Etten-Leur. Na een intensieve voorbereiding en gestoken in een nieuwe outfit gaven de muzikanten onder leiding van dirigent Niek KleinJan een mooi concert. KleinJan was misschien niet helemaal tevreden met de interpretaties van de vakjury maar was zeer te spreken over de prestaties van het ensemble. Er is vertrouwen in elkaar en in de dirigent. Nieuwe muziek ligt inmiddels al weer op de lessenaars waarmee weer nieuwe uitdagingen worden aangegaan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›