4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta registraties raadsvergaderingen nu ook terug te zien via wijZijn.tv

· 251× bekeken

TWENTERAND - Aangezien de Delta Media Groep samenwerkt met Omroep Noos (Omroep Noord Oost Overijssel) heeft het besluit van NOOS, genomen halverwege 2018, om deels samen te gaan werken met de Stichting wijZijn.tv tot gevolg gehad dat deze stichting ook de opnames van de raadsvergaderingen en raadsdebatten van de gemeente Twenterand beschikbaar stelt om terug te worden gekeken.

Helaas gebruikte men tot voor kort hiervoor echter niet de door de vrijwilligers van Delta opgenomen beelden incl. de voor- en nabeschouwingen, maar de opnames die feitelijk bedoeld zijn voor gebruik als notulen. Buiten dat dit voor de vrijwilligers van Delta, die de techniek verzorgen en hier veel tijd in steken, natuurlijk niet echt stimulerend werkt, is een veel gehoorde klacht dat het met name storend is dat ook de schorsingen volledig worden doorgegeven.

De toegevoegde waarde van de Delta beelden is bovendien dat er, buiten een eigen cameravoering, voorafgaand en na afloop van de vergaderingen, gesproken wordt met de hoofdrolspelers en dat er in de schorsingen een update wordt gegeven waarom er nu eigenlijk geschorst wordt en wat de verwachtingen zijn. Uiteraard geven de Delta beelden verder ook alles weer van wat er tijdens de vergaderingen wordt gezegd, daar wordt niet in geknipt.

Vanaf nu zijn deze Delta beelden dus niet alleen terug te zien via het YouTube kanaal van Delta, maar nu ook via wijZijn.tv. Mogelijk dat deze beelden binnenkort ook terug te zien zijn via de site van de gemeente Twenterand, maar buiten dat daar nog nadere afspraken over gemaakt moeten worden, moet er ook nog een HD recorder aangeschaft worden om e.e.a. technisch mogelijk te maken.

Via deze link kunt u de vergadering van 6 december terugkijken. https://youtu.be/qFu86SrtLkM (zie de link rechts)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›