4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aquapark De Zandstuve Vroomshoop krijgt steeds meer gestalte

· 648× bekeken

VROOMSHOOP - Het jaar 2018 kenmerkte zich wat het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop betreft door ontwikkeling en groei. Het zo fraai in een bosrijke omgeving gesitueerde 55-jarige oude openluchtzwembad aan de Hammerweg in Vroomshoop krijgt steeds meer de kenmerken van een heus Aquapark. Daarvan getuigen nieuwe entreeborden, parasols, aquablauwe stoelen, een stormbaan, een koffievoorziening, een freeplayer met sport en spel en ga zo maar door. De toegenomen aantrekkelijkheid en ook het fraaie zomerweer zorgden in 2018 voor een flinke stijging van het aantal bezoekers ten opzichte van de afgelopen seizoenen.

Het uit zeven leden bestaand bestuur van de op 28 april 2017 opgerichte stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop gaat onder voorzitterschap van Herman Lutke Veldhuis onverminderd door met het realiseren van nog meer voorzieningen. Het vitale Aquapark heeft een eigentijdse familieglijbaan nodig en daarvoor is het bestuur hard aan het werk. Zodra er concrete resultaten bekend zijn, wordt daarmee naar buiten getreden via onze website, Facebook en via persberichten. Een ander aandachtspunt vormt de verkeersveiligheid bij de entree aan de Hammerweg, die het bestuur van de nog jonge stichting wil vergroten.

Het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve Vrooomshoop is over allerlei items regelmatig in gesprek met vertegenwoordigers van de gemeente Twenterand, zowel bestuurlijk als ambtelijk, die het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop een warm hart toedragen. Wat het bestuur ook aangenaam heeft verrast is de financiële steun vanuit de bevolking en vanuit het bedrijfsleven en de middenstand. Daardoor wordt het mogelijk gemaakt om de ambitieuze plannen waar te maken, waardoor het aloude openluchtzwembad steeds meer wordt getransformeerd in een eigentijds aquapark.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›