4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hersenstichting vraagt uw hulp

· 469× bekeken

TWENTERAND - Ondanks de voortgang in wetenschappelijk onderzoek, is er nog steeds veel onbekend over de hersenen. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Het kan echt iedereen overkomen. Dat moet stoppen! Meer onderzoek is nodig. Alleen daarmee komen oplossingen dichterbij. Het is de enige weg om meer mensen met een hersenaandoening te behandelen en uiteindelijk te kunnen genezen.
Helpt u ons mee? Jaarlijks organiseert de Hersenstichting een collecte om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en voorlichting. Wilt u ons helpen door een uurtje in eigen buurtje te collecteren? Hoe meer collectanten op de been, hoe groter de collecteopbrengst en hoe meer de Hersenstichting kan doen aan onderzoek en voorlichting. Ook is hulp bij de organisatie van harte welkom.

De collecte is van 28 januari t/m 2 februari 2019. Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl
Tijdens kantooruren kunt u ook bellen tel. 070 – 360 48 16. Alvast hartelijk dank!


De collecte is van 28 januari t/m 2 februari 2019

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›