4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Groot Vroomshoop plaatst modulair en verplaatsbaar schoolgebouw

· 849× bekeken

VROOMSHOOP/KLEIN AMSTERDAM - In januari 2019 opent basisschool Klein Amsterdam de deuren van een uniek, uit houten modules opgebouwd schoolgebouw. Ondertussen zijn de in totaal 34 modules op de tijdelijke locatie aangekomen en direct vanaf de vrachtwagen gemonteerd. Het schoolgebouw wordt tenminste éénmaal verplaatst, voordat de definitieve kavel beschikbaar is. Daarom heeft De Groot Vroomshoop, een onderdeel van VolkerWessels, in samenwerking met SeARCH Architecten en basisschool Klein Amsterdam een unieke huisvestingsoplossing gecreëerd: verplaatsbare en multifunctionele huisvesting van permanente kwaliteit. Lees er alles over op https://huisvesting-bouwsystemen.nl/bouwsystemen/onze-bouwsystemen/houten-modules/.

Verplaatsbare huisvesting van permanente kwaliteit
Bij de unieke huisvestingsoplossing voor basisschool Klein Amsterdam werkt De Groot Vroomshoop met duurzaam geproduceerde modules van hout uit duurzaam beheerde bossen. Deze modules zijn van permanente kwaliteit, flexibel inzetbaar, eenvoudig te (ver)plaatsen, met elkaar te combineren en uit te breiden. Hierdoor kan de gebruiker eenvoudig inspelen op groei, krimp of een andere huisvestingsbestemming.

Bouwconcept biedt uitkomst
Voor basisschool Klein Amsterdam is het bouwconcept rondom verplaatsbare modules een uitkomst, aangezien de definitieve kavel pas over zes jaar beschikbaar is en het schoolgebouw dus zal moeten worden verplaatst. Behalve voor uitdagingen in het onderwijs kan deze huisvestingsoplossing van De Groot Vroomshoop ook perfect worden toegepast voor onder meer de zorg en het bedrijfsleven.

Efficiënte productie, transport én bouw
De Groot Vroomshoop staat waar de markt ons nodig heeft. We bouwen voor toekomstige generaties. Maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, elke dag een beetje mooier. Hierbij letten we op elk detail, ook bij het project rondom basisschool Klein Amsterdam. Op logistiek gebied bijvoorbeeld hebben we bij de productie, het transport en de montage van de houten modules de meest efficiënte volgorde in het proces toegepast. Hierdoor worden onnodige reisbewegingen, oponthoud door files en dus vertraging op de bouwplaats voorkomen.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Linda Dekker.
Telefoonnummer: 0546-666333 of mail ldekker@degrootvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›