4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Douwe Egberts punten voor de voedselbank

· 805× bekeken

TWENTERAND - Evenals in de vorige jaren steunt Lions Twenterand aan het einde van dit jaar ook nu weer de nationale Douwe Egberts actie waarbij waardepunten worden ingezameld voor de voedselbank.In de hele maand december kunnen DE-waardepunten worden ingeleverd bij de inzamelpunten van Lions Twenterand. Douwe Egberts verhoogt het aantal door ons ingeleverde punten en wisselt ze begin maart 2019 in voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de lokale voedselbank. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die dat heel hard nodig hebben.

Koffie is een zeldzaam product voor voedselbanken omdat het bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Koffie komt dus sporadisch voor in voedselpakketten. Daarom wordt uw bijdrage nu des te meer gewaardeerd.

Inmiddels doen meer dan 100 gemeenten mee aan deze actie. Laten we zorgen dat Twenterand daarin positief opvalt en zoek al uw blikjes en laatjes af naar vergeten punten. Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u inleveren op de volgende adressen: Jumbo Vriezenveen (Krijgerstraat), Jumbo Westerhaar (Kervelplein), Jumbo Vroomshoop (Linderflier), Jumbo Den Ham (Grotestraat), Coop Supermarkten Vroomshoop (De Koele), Coop Supermarkten Vriezenveen (Westeinde). Op deze adressen staan verzamelboxen met de logo’s van Douwe Egberts en Lions International.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›