4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Blekkenhorst en Bos op verkiesbare plekken

· 730× bekeken

TWENTERAND - De kandidatenlijst van het CDA Overijssel voor de Provinciale Statenverkiezingen en de lijst voor de Waterschapsverkiezingen Vechtstromen zijn op donderdag 22 november door de leden vastgesteld. Lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen Eddy van Hijum is enthousiast over het team dat hij als lijsttrekker gaat aanvoeren tijdens de verkiezingen. “Dit is een mooie lijst met mensen die zich allemaal vol energie willen inzetten voor Overijssel. Ik voer met trots deze lijst aan die laat zien dat het CDA als volkspartij in de Overijsselse samenleving geworteld is. Alle regio’s zijn met deze lijst vertegenwoordigd. Daardoor houden we de lijnen kort en is er altijd een CDA’er in de buurt!”.

Bijzonder zijn de twee hoge plekken voor de Twenterandse kandidaten. Jerry Blekkenhorst staat op plek 6 voor de Statenverkiezingen, Couzijn Bos staat op plek 3 voor de Waterschapsverkiezingen. Hierdoor lijkt het zeer waarschijnlijk dat beide personen ook daadwerkelijk deel uit zullen maken van de fractie na de verkiezingen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›