4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

College te gast bij Politieke stem op Delta FM

· 365× bekeken

VROOMSHOOP - Niet alleen de fractievoorzitters van de politieke partijen zijn graag geziene gasten in dit programma, ook de collegeleden zijn uiteraard van harte welkom. Tenslotte is de doelstelling van het programma niet voor niets de politiek dichter bij de inwoners te brengen.
In de uitzending van 29 november 2018 zijn de wethouders Martha van Abbema en Mark Paters als gasten aanwezig. Presentator Chris Walraven: ‘Ik ben blij dat ook de wethouders en de burgemeester regelmatig willen aanschuiven aan mijn praattafel. Het is een mooie gelegenheid collegevoorstellen wat nader uit te leggen, waardoor er onder de kijkers en luisteraars een beter begrip kan ontstaan over het gevoerde beleid.’

Het politiek onafhankelijke programma biedt hiertoe zeker alle gelegenheid, maar het is dus zeker geen zendtijd voor politieke partijen of colleges. Ook politiek ‘lastige’ onderwerpen worden aan de orde gesteld, maar altijd met de insteek inhoudelijk verduidelijking te krijgen en zeker niet om personen te beschadigen. Welke onderwerpen er aan de orde komen is de gasten van te voren niet bekend, maar uiteraard staat het hen vrij om wel of niet in te gaan op gestelde vragen. Want de inmiddels gevleugelde woorden “Iedereen gaat over zijn of haar eigen antwoorden" gaat natuurlijk ook in dit programma op.

Uitzending Politieke stem op Delta FM donderdag 29 november 2018 van 19.00 tot 20.00 via Delta TV/FM en live gestreamd via de Facebookpagina, waar u ook uw vragen aan de gasten kunt stellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›