4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

PVV Twenterand stelt schriftelijke vragen over problemen in Westerhaar

· 785× bekeken

WESTERHAAR - Naar aanleiding van het artikel in Dagblad Tubantia met als kop ‘Er is hier iedere dag en nacht overlast’ stelt de PVV een aantal vragen aan het college. Bewoners in ‘De oale bouw’ laten weten zeer teleurgesteld te zijn in o.a. Mijande Wonen: de buurt verpaupert, afspraken om te renoveren worden niet nagekomen, de buurt herbergt alcohol- en ghb-verslaafden, kinderen lopen gevaar zich te prikken aan naalden, ouders zijn bang dat kleine kinderen ghb tot zich nemen omdat ze denken dat het frisdrank is, mensen stellen noodgedwongen investeringen uit die hun woning verfraaien omdat ze niet weten waar ze aan toe zijn, het leefgenot is aangetast enz.

De PVV vraagt zich af of welke inspanningen het college zich getroost heeft om de problemen op te lossen en of daarover contact is geweest met Mijande Wonen. De PVV wil graag dat Mijande Wonen op korte termijn een avond organiseert met deze bewoners. De PVV vindt de situatie onhoudbaar, omdat de veiligheid van o.a. kinderen en huisdieren in gevaar is. Extra handhaving is wat hen betreft noodzakelijk, vanwege de overlast van alcohol- en drugsverslaafden . De PVV wil ook graag weten of de renovatie is uitgesteld vanwege de plannen gasloos te gaan bouwen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›